CertifiedPersonalTraining.nl

Contact

Connect

 • Wil je een afspraak maken
 • Heb je een vraag over personal training
 • Wil je een home- of garagegym?

Vul het formulier hieronder in of stuur een E-mail

Personal training intake:

40 min.: € 35,00

  Stuur een bericht

  Over Peter Murzan

  Personal trainer

  Mijn grootste voldoening als docent LO was het helpen een leerling een moeilijke vaardigheid aanleren. Ik ben 25 jaar docent Lichamelijke Opvoeding geweest op meerdere middelbare scholen. Ik ben bekend met een breed scala aan verschillende sporten en beweegvormen. Bij het aanleren of verbeteren van een nieuwe techniek ga ik heel analytisch/methodisch te werk en kijk heel goed waar mijn cliënt zich op die methodische lijn bevindt.
  Ik leer je omgang met wat je voelt tijdens én na een nieuwe training en hoe je omgaat met vermoeidheid en veranderingsprocessen. Een belangrijk aspect daarbij is uiteraard blessure en ziekte preventie. Ik zie mijzelf ook als onderdeel van een team van zorg en gezondheid specialisten. Ik werk graag actief samen met uw huisarts of fysiotherapeut. De nazorg en preventie moet mijns inziens twee kanten op werken.
  Voor mij is balans in activiteit en genieten van het moment belangrijk. Ik begeleid vogelexcursies bij de vogelbescherming. Ik maak kunst en muziek. Natuur, motoriek, expressie, muzikaliteit en liefde is mijn ideale leefstijl. Ik breng daar graag wat van over.

  Opleiding

  • Ik heb de Academie Lichamelijke Opvoeding afgerond met de differentiatie Fitness in School, Sport & Bedrijf.
  • Ik heb een nationaal(US Engelstalig)Certified Personal Training certificaat en een Performance Enhancement Specialist certificaat beide van de National Academy of Sports Medicin.
  • Ik heb een certificaat Vitaliteits- en Leefstijladviseur van de European Fitness & Aerobic Association.
  • Daarnaast heb ik meerdere cursussen afgerond, waaronder een cursus coaching, tennistrainer, Rots & Watertrainer
  • en ik ben in het bezit van een ehbo en reanimatie diploma van het rode kruis.