CertifiedPersonalTraining.nl

Fitness faciliteit inrichting voor particulier en bedrijf

Behoud van gezonde werknemers is in deze tijd een duidelijk gegeven. Er moet harder gewerkt worden, er zijn relatief veel thuiswerkers en de gemiddelde weerstand heeft te leiden onder de werkdruk. 

Fitness faciliteit voor uw bedrijf

Bied uw werknemers de mogelijkheid van inpandig Personal Training. Ik help u bij een analyse wat nodig is om uw specifieke werknemers gezond en gemotiveerd te houden. Of u nu een kleine ruimte heeft of een groot pand, ik ontwerp en richt de voorziening volledig in. Uiteraard kijken we samen naar budget, wensen en mogelijkheden. Daarnaast verzorg ik de Personal Training of geef trainingsadvies online.

Een leven lang trainen

Ik bereid u voor op een leven lang uw fysieke gezondheid en lichamelijke functionaliteit op peil te houden in uw eigen omgeving, met uw eigen middelen, materiaal en voorziening. Ik train u in het herkennen wat uw lichaam kan en nodig heeft. Ik leer u, eventueel in samenwerking met uw arts of fysiotherapeut, de nodige oefeningen op correcte wijze uitvoeren

Ik verzorg een volledige inrichting van uw eigen homegym of garagegym. Ik hou daarbij rekening met functionaliteit van de te gebruiken ruimte, de compactheid van de apparatuur en geef een aantal opties om aan de persoonlijke wens te voldoen.

fitnessruimte
petermurzan-trainer

Mijn diensten

Personal Training

Sport Prestatiecoaching (SPE)

LO invalkracht

Thuis- en bedrijfsfitnessinrichting

CertifiedPersonalTraining.nl

Meer informatie

Neem contact op met mij voor een vrijblijvend gesprek, dan leg ik je de mogelijkheden en werkwijze voor.