CertifiedPersonalTraining.nl

Personal training
& Leefstijladvies

Connectie met natuur

Met mij stapt u letterlijk naar buiten uit uw dagelijks mechanisme en brengt u gezondheidsbevorderende processen op gang. Uw lichaam herinnert zich de natuurlijke houding tijdens het bewegen en u gebruikt uw zintuigen op een natuurlijke manier. Het hele proces van training is afhankelijk van een sterk zenuwstelsel. Ons zenuwstelsel is van nature afgestemd op natuurlijke geluiden. Ze geven prikkels waardoor u zich gezonder voelt en de kans op chronische aandoeningen verminderd. Met mij stapt u over de jungle van mechanische geluiden en neem ik u tijdens de powerwalk mee in de wereld van de vogeltaal en gedrag. Het is opmerkelijk hoe goed vogels zijn in het onderhouden van een goede conditie. Het is voor hen van levensbelang, voor u ook? Ik geef een extra dimensie aan de nodige workout die u wekelijks te wachten staat. Zo krijgt u zin ook zelf naar buiten te gaan.

Certified

Naast mijn kwalificatie als internationaal gecertificeerd Personal Trainer en Performance Enhancement Specialist betekent dit dat u gegarandeerd bent van wetenschappelijk onderbouwde en kwalitatieve professionele begeleiding. Ik richt mij op de kwaliteit van bewegen, daarvoor is kennis nodig, ervaring, analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Kwalitatieve procesbegeleiding is een garantie voor meetbare vooruitgang en succes.

Personal

Iedereen heeft een bepaalde complexiteit van leven. Gezondheid, gezinsomstandigheid, werk, sport, dagelijkse routines, tijdsindeling, rust, alles integraal op elkaar afgestemd. Dit vergt aanpassingsvermogen van leven, lichaam en functioneel bewegen. Onderhoud en verbetering hiervan vergt ook een integrale, persoonlijke en routinematige aanpak in training en voeding. De tijdfactor neem ik weg door bij u langs te komen en ik leer uzelf een leven lang vitaal te onderhouden in eigen omgeving. Zoekt u meer uitdaging of heeft u een duidelijk sportief doel? Dan kunt u onder begeleiding in mijn studio terecht of ik help u ook zo’n eigen fitplek te creëren.

Training

Aan functioneel en sportief bewegen liggen verschillende processen ten grondslag die allen integraal samenwerken. Een goed trainingsplan is gebaseerd op juiste analyses van deze processen en vergt een integrale aanpak. Ik werk van binnen uit naar buiten volgens een progressieve methode. Ik bereid het lichaam voor op z’n functionaliteit en uw persoonlijk doel. U leert uw lichaam en beweegpatronen kennen en op welke manier u het kan beïnvloeden. Ik maak zelf trainen persoonlijk en betrek leefomgeving, natuur, interesses en naasten erbij, zodat de motivatie intrinsiek wordt. Sta met uw hoofd op, schouders en rug recht, buik in, ogen en oren open voor de natuurlijke omgeving, zoals het ooit bedoeld was.

Ik hanteer verschillende abonnementsvormen of een strippenkaart afhankelijk van frequentie, tijdsduur en aantal. Reis- en eventuele parkeerkosten worden aan de factuur toegevoegd.

personaltraining
PRIVE FULL SESSION

U krijgt privé-training gedurende 75 minuten. U kunt kiezen voor 1x, 2x of vaker per week. Beschikbare abonnementen zijn 3 maanden, halfjaar en een jaar. Beschikbare strippenkaarten zijn er voor 5 of 10 sessies. Tarief voor dit abonnement is €65(3 maanden), €60(half jaar), €55(jaar) excl. BTW en kosten. De intake met assessment kost eenmalig €35 excl. BTW.

DUO/TRIO training
DUO/TRIO FULL SESSION
U krijgt gezamenlijk training gedurende 75 minuten, waarbij ik zo veel mogelijk persoonlijk differentieer. U kunt kiezen voor 1x, 2x of vaker per week. Beschikbare abonnementen zijn 3 maanden, halfjaar en een jaar. Beschikbare strippenkaarten zijn er voor 5 of 10 sessies. Tarief voor dit abonnement is €52(3 maanden), €48(half jaar), €44(jaar) excl. BTW en kosten. De intake met assessment kost eenmalig €35 excl. BTW.
kleine groepstraining
SMALL GROUP FULL SESSION
U krijgt gezamenlijk training gedurende 75 minuten, waarbij ik mogelijk persoonlijk differentieer. U kunt kiezen voor 1x, 2x of vaker per week. Beschikbare abonnementen zijn 3 maanden, halfjaar en een jaar. Beschikbare strippenkaarten zijn er voor 5 of 10 sessies. Tarief voor dit abonnement is €35(3 maanden), €30(half jaar), €25(jaar) excl. BTW en kosten. De intake met assessment kost eenmalig €35 excl. BTW.
personaltraining
PRIVE HALF SESSION

U krijgt prive-training gedurende 40 minuten. U kunt kiezen voor 1x, 2x of vaker per week. Beschikbare abonnementen zijn 3 maanden, halfjaar en een jaar. Beschikbare strippenkaarten zijn er voor 5 of 10 sessies. Tarief voor dit abonnement is €32,50(3 maanden), €30(half jaar), €27,5(jaar) excl. BTW en kosten. De intake met assessment kost eenmalig €35 excl. BTW.

DUO/TRIO training
DUO/TRIO HALF SESSION
U krijgt gezamenlijk training gedurende 40 minuten, waarbij ik zo veel mogelijk persoonlijk differentieer. U kunt kiezen voor 1x, 2x of vaker per week. Beschikbare abonnementen zijn 3 maanden, halfjaar en een jaar. Beschikbare strippenkaarten zijn er voor 5 of 10 sessies. Tarief voor dit abonnement is €26(3 maanden), €24(half jaar), €22(jaar) excl. BTW en kosten. De intake met assessment kost eenmalig €35 excl. BTW.
kleine groepstraining
SMALL GROUP HALF SESSION
U krijgt gezamenlijk training gedurende 40 minuten, waarbij ik mogelijk persoonlijk differentieer. U kunt kiezen voor 1x, 2x of vaker per week. Beschikbare abonnementen zijn 3 maanden, halfjaar en een jaar. Beschikbare strippenkaarten zijn er voor 5 of 10 sessies. Tarief voor dit abonnement is €17,50(3 maanden), €15(half jaar), €12,50(jaar) excl. BTW en kosten.

Bewegingsanalyse en fitcoaching

TRAININGSADVIES DICHTBIJ

Mijn trainingsadviezen zijn gekoppeld aan de persoonlijke wens. Dat kan zijn een betere functionaliteit in het dagelijks leven, een verbeterde functionaliteit binnen je sport. Dit is altijd gekoppeld aan een persoonlijk advies over voeding en vitaliteit. Ik bied advies, training en monitoring op afstand aan. Dit doe ik dmv de Virtuagym app en coaches eye. Op die manier kan ik je ook op afstand nauwgezet begeleiden en bijvoorbeeld videoanalyses maken van een techniek die je verbetert wilt hebben.

CertifiedPersonalTraining.nl

Personal training intake:

40 min.: € 35,00

    Meer informatie

    Neem contact op met mij voor een vrijblijvend gesprek, dan leg ik je de mogelijkheden en werkwijze voor.